Zwembaden en Horeca

Dewi online biedt alle tools voor uw administratieve en financiële zaken van uw zwembad. Denk aan het reguleren van diverse abonnementen, lessen en vrij zwemmen. Daarnaast kan Dewi ook een kassa systeem incl. kassa voor u verzorgen voor uw Horeca gelegenheid, nu ook met QR bestellen en bestelzuilen (kiosk bestellen). Dewi online heeft daarnaast veel ervaring met bekende zwembad ketens zoals Optisport.

Abonnementen

Dewi online biedt u een backend omgeving zodat u op een simpele en gebruiksvriendelijke manier alle gewenste gegevens gegevens bezoekers en leden kan vastleggen en verwerken. Dit is een breed pakket met onder andere:

 • Abonnementen opzet
 • Losse lessen in rekening brengen
 • Reserveren en afmelden
 • Wachtlijsten
 • Arrangementen

Klanten

Dewi online faciliteert diverse type klanten die in de verschillende branches binnen komen.

Denk aan: 

 • Prospects
 • Leden
 • Rittenkaarthouders
 • Losse bezoekers
 • Terugkerende bezoekers
 • Loyalty points

Reserveren

Dewi biedt u de mogelijkheid dat zowel abonnees als losse bezoekers gemakkelijk kunnen reserveren in een reserveringsstraat. Ideaal voor baantjes zwemmen bijvoorbeeld. Daarnaast kan Dewi alle reserveringen efficiënt verwerken zodat u daar geen zorgen over hebt. Ook is het mogelijk om tijdsloten aan te bieden.

Toegang

De toegangscontrolemodule geeft u controle en inzicht over wie er fysiek in uw locatie aanwezig is. Dit kan op ieder moment van de dag. Klanten worden desgewenst ontvangen door middel van een welkomstscherm met instelbare informatie. Ook is toegang tot bepaalde tijdsloten of faciliteiten te reguleren met Dewi online. 

Kassa

Dewi Online beschikt over een geïntegreerd kassasysteem, dat  zeker ook voor de meer uitgebreidere horeca locaties geschikt is. Het kassasysteem functioneert op alle devices en is dus overal makkelijk te gebruiken; voor mobiele toepassingen is er ook een PDA functie. Ook bieden we een QR-bestel functionaliteit en kiosk bestellingen. 

Leerlingvolgsysteem

Deze module is een flexibele tool die het mogelijk maakt om een lesprogramma’s met deelprogramma’s  & gekoppelde competenties in te stellen. Dit is makkelijk in gebruik voor uw trainers, die zelf tijdens de (zwem) lessen de prestaties van sporters en leerlingen kunnen bijwerken. Geen overbodige administratie meer achteraf maar realtime digitaal vastleggen.

Klanten app

U kunt met Dewi online alle gegevens eenvoudig verzamelen van zowel uw leden als dag gasten. Zo krijgt u inzicht in wie uw bezoekers en abonnees zijn. Daarnaast kunt u ook inzichtelijk maken hoe het er financieel voorstaat en de betalingen van uw leden reguleren en monitoren.

Online reserveren

Met Dewi online is het mogelijk om klanten via een reserveringsstraat die u zelf inricht eenvoudig te laten reserveren. Dit kan veilig, makkelijk en snel en biedt u de mogelijkheid om op andere zaken te kunnen focussen.

Online horeca

Heeft u een Horeca gelegenheid? Dewi biedt ook kassa’s en de mogelijkheid tot Kiosk en QR bestellen. Hierdoor kunt u wachttijden verkorten, uw personeel beter inzetten en kunt u alles veilig en soepel laten verlopen

Een aantal van onze klanten​

Functionaliteiten en globale kosten bespreken?

Onze consultants vertellen u graag hoe Dewi Online uw zwembad kan doen groeien!