Wellness centra

Dewi online is expert op het gebiedt van software management voor de Leisure branche. Zo doen wij dit voor diverse (luxe) sportclubs maar ook voor spa’s. We kunnen dit ook voor uw wellness centra. Dewi biedt de mogelijkheid om processen als administratie inzichtelijk te maken, reserveringen makkelijk te maken voor uw klanten en alles te automatiseren.

Abonnementen

Dewi online biedt u een backend omgeving zodat u op een simpele en gebruiksvriendelijke manier alle gewenste gegevens van bezoekers en leden kan vastleggen en verwerken. Dit is een breed pakket met onder andere:

  • Abonnementen opzet
  • Losse behandelingen
  • Reserveren en afmelden
  • Wachtlijsten
  • Arrangementen boeken

Klanten

Heeft u een Horeca gelegenheid? Dewi biedt ook kassa’s en de mogelijkheid tot Kiosk en QR bestellen. Hierdoor kunt u wachttijden verkorten, uw personeel beter inzetten en kunt u alles veilig en soepel laten verlopen

Reserveren

Dewi biedt u de mogelijkheid iedereen gemakkelijk kan reserveren via een reserveringsstraat. Ideaal voor zonnebanken of massages bijvoorbeeld. Daarnaast kan Dewi alle reserveringen efficiënt verwerken zodat u daar geen zorgen over hebt. Ook is het mogelijk om tijdsloten aan te bieden, die bijvoorbeeld op elkaar aansluiten.

Toegang

De toegangscontrole geeft u sturing en inzicht over wie er fysiek in uw locatie aanwezig is of geweest is. Klanten worden desgewenst ontvangen door middel van een welkomst scherm met een instelbare melding. Wanneer toegang niet is toegestaan, dan wordt getoond waarom dit het geval is. De openingstijden zijn flexibel aan te passen, zelfs 24/7 is mogelijk. Daarnaast kunnen specifieke tijdszones worden ingesteld voor bepaalde abonnementen, om zo zelf de gewenste drukte per tijdszone te sturen.

Kassa

Dewi Online beschikt over een geïntegreerd kassasysteem, dat  zeker ook voor de meer uitgebreidere horeca locaties geschikt is. Het kassasysteem functioneert op alle devices en is dus overal makkelijk te gebruiken; voor mobiele toepassingen is er ook een PDA functie. Ook bieden we een QR-bestel functionaliteit en kiosk bestellingen. 

Online betalen

Door middel van een koppeling met een van onze betalingspartners is het mogelijk reserveringen online te laten betalen via een iDeal koppeling. Deze koppeling is zowel voor reserveringen als openstaande vorderingen in te stellen. Binnen Dewi is het mogelijk om dit zelfs per product te bepalen.

– Koppeling met betalingspartner

– iDeal betalingen mogelijkheid reservering

– iDeal betalingen mogelijkheid debiteuren

Online reserveren

Met Dewi online is het mogelijk om klanten via een reserveringsstraat die u zelf inricht eenvoudig te laten reserveren. Dit kan veilig, makkelijk en snel en biedt u de mogelijkheid om op andere zaken te kunnen focussen.

Online horeca

Heeft u een Horeca gelegenheid? Dewi biedt ook kassa’s en de mogelijkheid tot Kiosk en QR bestellen. Hierdoor kunt u wachttijden verkorten, uw personeel beter inzetten en kunt u alles veilig en soepel laten verlopen

Betalingen

Een van de laatste vernieuwingen in de software van Dewi online is de mogelijkheid voor online reserveren. Klanten kunnen door middel gebruik te maken van een app of via een link op website zelf gemakkelijk hun reserveringen inclusief betalingen doen. De betalingen en bevestiging worden allemaal automatisch verwerkt zoals deze in de backend is ingesteld door u. Daarnaast kunt u ook producten in een webshop aanbieden met bijvoorbeeld merchandise of cadeau kaarten. Daarnaast bieden wij ook koppelingen voor betalingen via iDeal en op locatie.

Een aantal van onze klanten​

Functionaliteiten en globale kosten bespreken?

Onze consultants vertellen u graag hoe Dewi Online uw wellness centra kan doen groeien!