Veelgestelde vragen

Alle functionaliteiten die u nodig hebt voor de aansturing van uw organisatie, zijn geïntegreerd, zoals: Meer hierover kunt u lezen bij toepassingen. Bovendien is Dewi Online te koppelen met andere software die u gebruikt. Staat de door u gewenste functionaliteit niet in bovenstaande lijst, laat het ons dan weten. Wij bouwen continu aan nieuwe gebruikerswensen, dus wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen.

Ja. Dewi Online is gebouwd vanuit de gedachte dat er snel een nieuwe locatie opgezet moet kunnen worden, waarbij de rapportages en processen ook overkoepelend gedraaid kunnen worden.

Jazeker. Dewi Online is voorzien van de functionaliteit om volgtijdelijke stappen en contactmomenten te koppelen in een reeks. Daarbij kan Dewi Online ingesteld worden om op bepaalde momenten, onder bepaalde voorwaarden, berichten te sturen en/of taken aan te maken. Dit systeem kan worden ingezet voor trainingsprogramma’s, maar ook voor sales- en retentietrajecten.

Ja. Dewi Online beschikt over een iframe dat heel eenvoudig kan worden geïntegreerd in uw website.

Dewi Online zal de beschikking krijgen over persoonsgegevens, zoals bedoeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) en zal deze voor klanten verwerken, zoals bedoeld in artikel 1 WBP. De opzet van onze software en onze licentiestructuur zal per 25 mei van dit jaar voldoen aan de van kracht wordende nieuwe Europese privacywetgeving GDPR (General Data Protection Regulation, ofwel Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG). Dewi Online voorziet in de voorwaarden voor het bewerken van persoonsgegevens, ook ten behoeve van betrokken derde partijen, en zal per 25 mei a.s. ook kunnen voldoen aan de aanvullende rechten die eindklanten (dus uw klanten) door de AVG hebben gekregen. Indien gewenst kunnen wij uw organisatie ondersteunen met de “compliance” aan deze nieuwe, strengere privacy wetgeving.