Dewi Online met PERCO

PERCo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van toegang systemen. PERCo levert en installeert het door jouw aangeschaft toegang systeem en sluit deze aan op locatie.

Enkele projecten met PERCo

WorkoutCentre Be You – Ridderkerk

WorkoutCentre Be You is verhuisd van Hendrik Ido Ambacht naar Ridderkerk. De bestaande leden zullen verrast zijn want het sportcentrum is vele malen groter maar vooral ongelooflijk fraai geworden. Je waant jezelf in een groene oase. Onze nieuwste Speed Gate ST-11, het iets kleinere broertje van de ST-01 komt hier helemaal tot zijn recht. Leden gebruiken hun TechnoGym polsbandje niet alleen bij de toestellen maar ook voor de in- en uit-check bij onze Speed Gate. De lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de RVS covers en de deuren zijn door ons voorzien van het club logo.

HealthCity – Oisterwijk, Waalwijk en Vught

De 3 vestigingen van HealthCity Zuid in Oisterwijk, Waalwijk en Vught zijn bezig om de centra op allerlei vlakken te vernieuwen. Wat betreft de toegangscontrole hadden ze op alle vestigingen eerst 2 tourniquets plus een zwenkpoort staan. Die zijn vervangen door 1 fraaie Speed Gate per locatie. Zo wordt een luxere, ruimere en vriendelijkere entree geregeld voor de leden. Tegelijkertijd maken ze de switch naar RFID bandjes voor de leden plus de mogelijkheid om met de smart phone in te loggen. Dat laatste gebeurt dan met een QR code die via de app van Dewi wordt verstrekt. In de Speed Gates zijn daarom ook 4 lezers ingebouwd, 2 voor ingang en 2 voor uitgang. Alle bekabeling is helemaal weggewerkt in de Speed Gate en in de vloerplaat waarop alles gemonteerd is. De foto’s laten ook zien wat er aan bekabeling en voorbereiding allemaal bij komt kijken. We hebben met betrekking tot de vloerplaten en installatie zeer prettig samengewerkt met de technische dienst van HealthCity met een prachtig resultaat!.

Health Spa – Den Haag

Health Spa Den Haag heeft de fitness en wellness geheel vernieuwd. Met name de nieuwe entree, receptie en horeca ruimte zijn geweldig fraai geworden. Daar past onze Speed Gate mooi bij, die geeft ook dat luxe en vriendelijke gevoel als gasten komen sporten of genieten in de uitgebreide wellness-afdeling met zwembad en sauna’s. De RFID lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de zwarte glazen top covers, leden dienen voor zowel in- als uitgang hun ledenpas te gebruiken. De foto’s zijn genomen in de laatste fase voor de opening, zodra alles helemaal afgewerkt is zullen we die vernieuwen.

The Gym Lounge – Zaandam

The Gym Lounge in Zaandam is een speciale en exclusieve club die met nieuwste apparatuur en intensieve begeleiding resultaat-gerichte trainingen aanbiedt in 30-45 minuten. Voorheen geen toegangscontrole, zie de foto’s. We hebben een Full-size tourniquet geplaatst uit de Design Series en 2 lezers van Dewi fraai ingebouwd. Leden moeten dus zowel voor in-als uitgang hun polsbandje gebruiken. Dit bandje is ook te gebruiken met de meeste toestellen. Handig voor de leden en personeel hoeft zich niet meer bezig te houden met controle en kan zich nog meer focussen op de begeleiding in de fitnesszaal.