Over Ons

Organisatie

Dewi online is één van de vooraanstaande leveranciers van (club)management software voor bedrijven in de sport & leisure branche, zoals fitness, wellness, zwembaden, springparken in indoor speeltuinen. Maar ook golfclubs, judoverenigingen en andere sportcentra gebruiken inmiddels onze software.
Met onze Cloudsoftware genaamd Dewi online willen
we onze huidige en nieuwe klanten bedienen in hun ontwikkeling en groei, maar willen we ook meer actief worden in andere branches. Dit doen we door mee te gaan met ontwikkelingen van de markt en wensen van onze klanten. Denk hierbij aan onze laatste vernieuwingen zoals QR-bestellen en online reserveren.
Ons kantoor is gevestigd in een vooruitstrevend complex, in een monumentaal pand waar bijna wekelijks (informatieve) events worden georganiseerd. Hier hebben vele op Leisure, ICT en media gerichte ondernemingen onder het thema “ambachtstijd voor creativiTIJD” hun plek gevonden, in een ongedwongen sfeer die stimuleert tot creativiteit, samenwerking en interactie
(www.leerfabriekkvl.nl).

Team

Derk

Founder

Mark

Partner

Davy

ICT infrastructuur & beheer

Dirk

Support desk

Dirk

Development

Mattieu

Development

Robin

Development

Barry

DB Specialist & Randapparatuur

Luke

Front-end Development

Michelle

Marketing

Rob

Website ontwerp & SEO

Vacatures

Als Implementatie Consultant ben jij verantwoordelijk voor conversie projecten in de sport & leisure branche. Bij een aantal aan jouw toegewezen klanten zorg je voor een optimaal en efficiënte introductie en/of gebruik van onze Dewi Online cloud applicatie. Jij weet complexe processen te doorgronden & in kaart te brengen, bestaande werkwijzen te structureren & vereenvoudigen en vervolgens te vertalen naar de passende structuur in Dewi Online. Van sales tot het financiële proces, eventueel in samenwerking met collega’s.
Lees meer…
Als support medewerker ben je samen met jouw collega’s het aanspreekpunt binnen de organisatie, je ondersteunt onze klanten met administratieve, technische en applicatie gebruikersvragen en je bent een belangrijke speler in de klanttevredenheid. Je werkt ook mee aan uitdagende projecten, die je samen met jouw collega’s van support en projecten zult uitvoeren.
Lees meer…

Staat er geen functie bij ons aanbod waar je bij aansluit, maar ben je wel van mening dat we bij Dewi online niet zonder jou kunnen?

Stuur ons dan een open sollicitatie naar info@dewi.nl en laat weten waarom je onmisbaar bent voor ons