Dewi Software BV is één van de vooraanstaande leveranciers van clubmanagement software voor bedrijven in de sportbranche, zoals fitness, wellness en zwembaden. Maar ook golfclubs, judoverenigingen, en andere sportcentra gebruiken Dewi Clubmanager.

Dewi Online
Met Dewi Online hebben we een nog betere opvolger: all in software voor customer management. Een totaaloplossing met nog meer functionaliteiten, die u vanaf elke locatie kunt gebruiken, vanaf elk device en ieder platform (dus ook Mac).

Dewi Online is een universele oplossing voor de Leisure markt en is geschikt voor o.a. sportscholen, fitnesscentra, boutique clubs, PT studio’s, zwembaden, jumpcentra, wellness, yoga boetieks, parken, musea en andere clubs. maar ook in andere branches kan deze online software gebruikt worden, met additionele toepassingen.

Locatie
Ons kantoor is gevestigd in een vooruitstrevend complex, in een monumentaal pand waar bijna wekelijks (informatieve) events worden georganiseerd. Hier hebben vele op Leisure, ICT en media gerichte ondernemingen onder het thema “ambachtstijd voor creativiTIJD” hun plek gevonden, in een ongedwongen sfeer die stimuleert tot creativiteit, samenwerking en interactie. Hier lees je meer over KVL Leerfabriek.