Indoor speeltuinen

Dewi online werkt samen met diverse indoor speeltuinen zoals Monkey town. Door gebruik te maken van Dewi online kunt u door eenmalig de backend in te richten gebruik maken van reservering software, toegangsmodules, reserveren voor tijdssloten, debiteuren beheer en horeca mogelijkheden zoals QR bestellen.

Abonnementen

Dewi online biedt u een backend omgeving zodat u op een simpele en gebruiksvriendelijke manier alle gewenste gegevens gegevens bezoekers en leden kan vastleggen en verwerken. Dit is een breed pakket met onder andere:

 • Abonnementen opzet
 • Losse lessen in rekening brengen
 • Reserveren en afmelden
 • Wachtlijsten
 • Arrangementen

Klanten

Dewi online faciliteert diverse type klanten die in de verschillende branches binnen komen.

Denk aan: 

 • Prospects
 • Leden
 • Rittenkaarthouders
 • Losse bezoekers
 • Terugkerende bezoekers
 • Loyalty points

Online reserveren

Groepen of losse bezoekers kunnen doordat u eenmalig een reserveringsstraat inricht gemakkelijk tijdsloten reserveren. Het is daarnaast mogelijk om meerdere tijdsloten achter elkaar te reserveren voor als u bijvoorbeeld verschillende zalen heeft. Wilt u gasten de mogelijkheid bieden om tussentijds een activiteit te kunnen doen? Dat kan gerealiseerd worden.

Toegang

De toegangscontrolemodule geeft u controle en inzicht over wie er fysiek in uw locatie aanwezig is. Dit kan op ieder moment van de dag. Klanten worden desgewenst ontvangen door middel van een welkomstscherm met instelbare informatie. Ook is toegang tot bepaalde tijdsloten of faciliteiten te reguleren met Dewi online. 

 

Kassa

Dewi Online beschikt over een geïntegreerd kassasysteem, dat  zeker ook voor de meer uitgebreidere horeca locaties geschikt is. Het kassasysteem functioneert op alle devices en is dus overal makkelijk te gebruiken; voor mobiele toepassingen is er ook een PDA functie. Ook bieden we een QR-bestel functionaliteit en kiosk bestellingen. 

Online betalen

Door middel van een koppeling met een van onze betalingspartners is het mogelijk reserveringen online te laten betalen via een iDeal koppeling. Deze koppeling is zowel voor reserveringen als openstaande vorderingen in te stellen. Binnen Dewi is het mogelijk om dit zelfs per product te bepalen.

– Koppeling met betalingspartner

– iDeal betalingen mogelijkheid reservering

– iDeal betalingen mogelijkheid debiteuren

Dewi online biedt een geïntegreerde flexibele agenda die is in te richten op organisatie niveau. Daardoor hoeft u geen zorgen meer te maken over roosters, agenda’s en boekingen.

Het plannen van lessen en activiteiten wordt eenvoudig, een feestdag? Iemand valt uit?

U past het aan met een paar drukken op de knop.

Online horeca

Heeft u een Horeca gelegenheid? Dewi biedt ook kassa’s en de mogelijkheid tot Kiosk en QR bestellen. Hierdoor kunt u wachttijden verkorten, uw personeel beter inzetten en kunt u alles veilig en soepel laten verlopen.

Betalingen

Een van de laatste vernieuwingen in de software van Dewi online is de mogelijkheid voor online reserveren. Klanten kunnen door middel gebruik te maken van een app of via een link op website zelf gemakkelijk hun reserveringen inclusief betalingen doen. De betalingen en bevestiging worden allemaal automatisch verwerkt zoals deze in de backend is ingesteld door u. Daarnaast kunt u ook producten in een webshop aanbieden met bijvoorbeeld merchandise of cadeau kaarten. Daarnaast bieden wij ook koppelingen voor betalingen via iDeal en op locatie.

Een aantal van onze klanten​

Functionaliteiten en globale kosten bespreken?

Onze consultants vertellen u graag hoe Dewi Online uw indoor speeltuin kan doen groeien!