Bestanden en applicaties moeten snel, overal en altijd beschikbaar zijn. Alle Software, ook die in de cloud draait, is echter afhankelijk van het netwerk waarop het draait en beschikbaar wordt gesteld. Daarmee is een goed en stabiel ICT-systeem cruciaal geworden voor de continuïteit van uw organisatie, waarbij veiligheid voorop staat. Dewi Online wil graag uw totale ICT vraagstuk in beheer nemen.

Op basis van een door ons opgestelde plan, dat op uw specifieke situatie en wensen is opgemaakt, zullen wij uw ICT mogelijkheden presenteren. Onmogelijkheden c.q. mogelijk verkeerde keuzes zullen wij ook aangeven, omdat wij ICT juist als een primair bedrijfsmiddel zien en niet als kostenpost. Net zoals bij andere primaire bedrijfsmiddelen, bieden wij een ICT-onderhoud- & backup contract aan.

Dewi-Online werkt ook bij ‘ICT-beheer & randapparatuur’, alleen met producten en merken die zich duidelijk bewezen hebben en dit tegen een marktconforme prijs. Of het nu cloud oplossingen zijn, dan wel voor lokale onderdelen van uw netwerk, met de hard- en software toepassingen uit onze collectie kunnen wij iedere uitdaging aan. Ook voor wat betreft specifiek voor Dewi Online te gebruiken randapparatuur zoals tourniquets, lezers, webcams en printers. Met ons professioneel netwerkbeheer en uitgebreide monitoringfuncties nemen wij de verantwoordelijkheid voor uw totale IT-omgeving, inclusief verbindingen, om daarmee vervelende storingen te voorkomen.

Op deze manier ontzorgen wij u op het gehele ICT vlak en zijn wij hét aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde zaken.