Sportschool software

De kern van een sportschool ligt bij uw leden en hun doelen realiseren. Dus snappen wij bij Dewi online dat u liever niet onnodig tijd steekt in administratie en boekhouding. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eenmalig uw administratie en financiële processen in te richten, waardoor hierna alles geautomatiseerd is! Dit betekend voor u efficiëntie en een last van uw schouders.

Abonnementen

Dewi online biedt u een backend omgeving zodat u op een simpele en gebruiksvriendelijke manier alle gewenste gegevens gegevens bezoekers en leden kan vastleggen en verwerken. Dit is een breed pakket met onder andere:

  • Abonnementen opzet
  • Losse lessen in rekening brengen
  • Reserveren en afmelden
  • Wachtlijsten
  • Arrangementen

Online reserveren

Dewi online biedt een geïntegreerde flexibele agenda die is in te richten op organisatie niveau. Daardoor hoeft u geen zorgen meer te maken over roosters, agenda’s en boekingen.

Het plannen van lessen en activiteiten wordt eenvoudig, een feestdag? Iemand valt uit?

U past het aan met een paar drukken op de knop.

Toegang

De toegangscontrolemodule geeft u controle en inzicht over wie er fysiek in uw locatie aanwezig is. Dit kan op ieder moment van de dag. Klanten worden desgewenst ontvangen door middel van een welkomstscherm met instelbare informatie. Ook is toegang tot bepaalde tijdsloten of faciliteiten te reguleren met Dewi online.  

Leerlingvolgsysteem

Deze module is een flexibele tool die het mogelijk maakt om een lesprogramma’s met deelprogramma’s  & gekoppelde competenties in te stellen. Dit is makkelijk in gebruik voor uw trainers, die zelf tijdens de (zwem) lessen de prestaties van sporters en leerlingen kunnen bijwerken. Geen overbodige administratie meer achteraf maar realtime digitaal vastleggen.

Sales

Dewi biedt u de mogelijkheid om up selling te richten op specifieke doelgroepen of gebruikers binnen uw organisatie. Voor ouders met kinderen kunt u kinder sportles onder de aandacht brengen, maar voor de werkende man kunt u bijvoorbeeld sporten buiten kantoor uren on de aandacht brengen.

Medewerkers

Medewerkers zijn vaak het gezicht van de organisatie en hebben binnen Dewi Online dan ook een prominente rol. Door alle bedrijfsprocessen goed in te richten in de backend ervaart de medewerker puur gemak.

Klanten App

Dewi Online beschikt over de mogelijkheid om de Dewi Online app te gebruiken. Wil je meer extra’s? Dan is er de mogelijkheid voor een White label app. Beide app’s zijn met logo’s en kleuren zo vorm te geven dat de juiste look en feel bij de klant terecht komt. 

Debiteurenbeheer

Betalingen van reserveringen en contracten kan in Dewi Online op verschillende manieren. Contracten gaan vaak via een incasso. Binnen Dewi Online hebben we een incasso module waar via een paar stappen een incasso (SEPA) bestand gemaakt kan worden die ingelezen wordt bij de bank.

Fitness

Binnen de fitnessbranche hebben wij de samenwerking gezocht met de meest sterke spelers op de markt voor zowel sales als ledenbehoud. 

Zo werken we bijvoorbeeld samen met:

  • Egym
  • Clubplanner
  • Technogym

Een aantal van onze klanten

Functionaliteiten en globale kosten bespreken?

Onze consultants vertellen u graag hoe Dewi Online uw sportschool kan doen groeien!